XXV. LAKÁSMŰVÉSZETI ÉS BELSŐÉPÍTÉSZETI SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

Kecskemét, 2010. november 5-6-7.
Helyszín: Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ

KIS TÉR NAGY ÖTLETEK

Fő médiatámogatónk: a Lakáskultúra.

Kiállítóink háló, nappali, konyha, fürdőszoba bútorokkal, valamint minden mással, ami lakásunkat otthonossá, komfortossá teszi - textil, dekoráció, világítástechnika, beépíthető konyhagépek, nyílászáró, árnyékolástechnika, bio-bútor, masszázsfotel - jelennek meg.

A tizenkilencedik évébe lépett irodánk legrégebben rendezett kiállítása a Lakásművészeti és Belsőépítészeti Szakkiállítás és Vásár, amit az idén ősszel november 5-6-7-én rendezünk meg az Erdei művelődési házban. A 90’-es évek elején nagyon sok expo indult útjára. Mi azonban nem szerettünk volna a sok között megbújni, ezért ezzel az elnevezéssel egy magas minőségű tradícióvá váló kiállítás sorozatot indítottunk az útjára. Az idő bennünket igazolt.

A kiállítóinkat már az elején sikerült meggyőzni, hogy ne csupán a termékeiket, gyártmányaikat mutassák be, hanem azokat ízlésesen helyezzék el és mint egy otthon részletét mutassák be a látogatóknak. Ennek a folyamatnak köszönhetően számos vállalkozás nőtte ki magát az évek alatt, amelyek vezetői rendszeresen járják Európa hasonló kiállításait. Ezáltal a helyi embereknek időről-időre be tudják mutatni a legújabb és legmodernebb belsőépítészeti trendeket.

Információ:
Székely Zsolt
0630/983-6222

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Telefon: +36 30 983-6222
e-mail: countypress@countypress.hu

6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u. 1/a. I. emelet