TOUREX IDEGENFORGALMI SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

Kecskemét, 2018. február 23-24. (péntek-szombat)

Helyszín:
Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ

Ünnepélyes megnyitó:
2018. február 23. 10 óra

A kiállítást megnyitja:
Dr. Szeberényi Gyula Tamás
Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere
és
Zombor Gábor
országgyűlési képviselő

A megnyitón a zenét szolgáltatja:
Csík János
a Kossuth díjas Csík zenekar vezetője
valamint
Vadas László
népzene tanár

" Sokan túl későn ismerik fel az elmulasztott életcélokat.
Ezért Ember, légy idejében bölcs,
legfőbb ideje, hogy utazz! "
Goethe

KIÁLLÍTÓINK

Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség

pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás
Facebook oldalunk címe: Megfontolt Vásárlók Klubja

Honlap: www.febesz.eu

Mistral Travel

Honlap: www.mistraltravel.hu

Lélekstúdió

Közel 40 éves auralátó tapasztalattal rendelkező auraszakértőnk, és egy korszerű berendezés segítségével megismerhetik az aurájukban (a testet körülölelő energiatér) rejlő válaszokat életükkel, problémáikkal kapcsolatban.
A fejlődést, megerősítést kristályokkal nagyszerűen lehet támogatni, asztalunknál gyógyító kristályokból készült ékszerek, marokkövek széles választéka áll rendelkezésre.
Elérhetőségünk: Steinné Horváth Zsuzsa +3630/98-26-942

Honlap: www.lelekstudio.hu

Tisza-tavi Ökocentrum

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, Magyarország első, őshonos fajokat bemutató látogatóközpontja, ahol:
1 millió liternyi akváriumrendszerben mutatjuk be hazánk szinte összes halfaját, s olyan élményben lehet részünk mintha a tómeder alján sétálnánk, miközben fejünk fölött a 2 méteres vizák úsznak át
a 7 hektárnyi Szabadidőparkban sétálva találkozhatunk pelikánokkal, aranysakálokkal, rókákkal, dámszarvasokkal, kormoránokkal, teknősökkel, őshonos juhokkal és kecskékkel, betérhetünk az 1884-ben épült Tájházba
7 emeletnyi magasságban (25 m) a körpanorámás kilátótoronyból tekinthetünk a Tisza-tóra, a környező Mátra és Bükk hegység vonulataira
2400 m2-en Éjszakai erdő kiállítás, Makrovilág -Földinfo terem, Elvarázsolt vízivilág játszószoba, 3D mozi, Tetőterasz, büfé, ajándékbolt várja a látogatókat
a 127 km2-es Tisza-tavon csónakázhatunk a Tisza-tavi Ökocentrum kikötőjéből induló túrákon
12 féle GPS-es csónaktúra útvonal közül választhatnak a kalandra vágyók
az év során közel 50 alkalommal zenés, kulturális, gasztronómiai rendezvényeken szórakoztatjuk a közönséget

Honlap: www.tiszataviokocentrum.hu/

Dunaújváros

Honlap: www.dunaujvaros.hu
www.szalkisziget.hu
www.bartokszinhaz.hu
www.intercisamuzeum.hu
www.dunaujvarosihalaszcsarda.hu
www.mmkkht.hu
www.dmc.hu

A kiállítás helyszíne

Katt a képre a nagyításhoz!

Cartour Utazási Iroda

Hajós utazások, körutazások, repülős utak, autós utak

Honlap: www.cartour.hu

Country Tours - Szabadságán legyen szabad!

Találja meg velünk álmai utazását, legyen szó belföldi hosszúhétvégéről, egzotikus tengerparti nyaralásról, külföldi szállásfoglalásról (Ausztria, Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Legyelország, Olaszország, Görögország, Egyiptom, Törökország, Kuba, Mexikó, Dominika, Sri Lanka, Thaiföld, India... )!

Honlap: www.countrytours.hu

MK-TRAVEL utazási iroda

VÁSÁRI KEDVEZMÉNY: 10%
(A kiállítás ideje alatt, minden út részvételi díjából)
SORSOLÁS: 18 db 1 és 2 napos VÁROSLÁTOGATÁS A SZOMSZÉDOS ORSZÁGOKBA
(Akik a kiállítás ideje alatt valamely útra befizetnek 40% előleget, sorsoláson vesznek részt!)
Keresse programfüzetünket, válasszon, mi pedig gondoskodunk a kellemes kikapcsolódásról!
6000 Kecskemét, Kőhíd u. 12. 76/328-425

Honlap: www.mk-travel.hu

V.ber Travel Utazási Iroda

A V. Ber Travel Utazási Iroda 1997-ben kezdte meg működését, teljes körű utazásszervezéssel és közvetítéssel foglalkozó vállalkozásként.
Saját szervezésű kirándulásainkat saját autóbuszainkkal, kecskeméti indulással bonyolítjuk. Célunk, hogy cégünk a legjobb minőségű utakat kínálja a lehető legkedvezőbb árakon. Ezt minden út tervezésénél szem előtt tartjuk, hiszen számunkra a legnagyobb öröm, hogy utasaink pozitív visszajelzésekkel, számos élménnyel gazdagabban, elégedetten térjenek vissza utazásukról.
Szolgáltatásaink: körutazások; nyaralások; egy és több napos városlátogatások; csoportok részére egyedi igények szerinti programok összeállítása, szervezése és lebonyolítása; idegenvezető biztosítása; szállásfoglalás bel- és külföldön; utasbiztosítás kötés; autóbuszbérlés; közvetítés; személyszállítás

Honlap: www.vebertravel.hu

Utazás Paradicsom
A legjobb utak a Paradicsomból indulnak!

A szolgáltatásunk lényege, összes ajánlata a teljes utazási választék egy helyen történő feldolgozása és értékesítése.
Komplex szolgáltatást nyújtunk, egyéni vendégeinknek, csoportoknak, baráti társaságoknak, egyesületeknek. Cégek részére komplett utazási ügyintézést, dolgozóik üdültetésének bonyolítását vállaljuk, üdülési csekkek elfogadásával. Egyéni és csoportos szállásfoglalások. Az utazási csomagokat partnereink legkedvezőbb ajánlatai alapján állítjuk össze.

Honlap: www.utazasparadicsom.hu

Dolomiti Utazási Iroda

Mint a neve is sugallja, az iroda fő profilja az olaszországi Dolomitok hegység gyönyörű síparadicsomaiba szervezett síutak. Közkedvelt síterepeinken kívül új sírégióval - Folgaria - bővítettük kínálatunkat. Az utasközönség igényeinek eleget téve olaszországi ajánlataink mellett osztrák, szlovén és franciaországi ajánlatokkal is szolgálunk.
Mindezek mellett egy másik turisztikai ínyencséget, a rövid körutakat is szeretnénk megkedveltetni azokkal az utazni vágyókkal, akik esetleg időhiány miatt lemondanak az utazásról vagy, mert nem szeretnének olyan sok pénzt rákölteni.
A néhány napos, kulturális programokban gazdag utak sokszínűségének köszönhetően minden korosztálynak kedvére lehetnek. Áruk kedvező, és az a néhány nap remek alkalmat ad arra, hogy az adott ország kultúrájából ízelítőt kapjanak. Ajánlataink között szerepel - többek közt - Lengyelország, Csehország, Horvátország, Olaszország - Velence és Románia - Erdély is. Az utak többsége esetében megoldott a kecskeméti indulás.

Honlap: www.dolomiti.hu

Cegléd

Cegléd már több mint egy évtizede színesíti az ország turisztikai térképét.
Legfőbb vonzereje a Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, mely gyógyvizével a gyógyulni vágyókat, strandfürdőjével és 17 csúszdás aquaparkjával az aktív kikapcsolódás szerelmeseit várja. Ehhez kapcsolódóan magas színvonalú szállás- és vendéglátóhelyek várják a kedves vendégeket.
A szabadidő aktív eltöltésére vágyó vendégeinket széles kínálat várja az aktív pihenés terén is: kalandpark, gokart park, lovaglás, horgászat és vadászat mind megtalálható nálunk.
Fesztiváljaink, rendezvényeink méltán vonzanak több ezer látogatót az ország minden pontjáról, sőt az országhatáron túlról is. Városunk leghangsúlyosabb rendezvényei a gasztronómiai témájú Laskafesztivál, a Ceglédi Vágta (a Nemzeti Vágta előfutama), a történelmi hagyományőrző Kossuth Toborzó Ünnepély, valamint a Városnapok, mely a régi idők felelevenítésével ünnepli a város születésnapját.
Ismerje meg Ön is városunkat, látogasson el rendezvényeinkre!
Szeretettel várja Önt Cegléd!

Honlap: www.cegled.hu

Aranyhomok Egyesület

Kiemelt fontosságú feladatunk – a térségi- kézműves alkotók és termelők piacra jutásának elősegítése, marketing tevékenységeik összehangolása, munkásságuk megismertetése a lakossággal, valamint ezzel együtt hagyományaink, kultúránk megelevenítése a térségi rendezvényeken.

Honlap: www.aranyhomok.hu

Lakitelek - Tőserdő
Az aktív pihenés tökéletes helyszíne

gyönyörű a természeti környezetünk, hiszen a Kiskunsági Nemzeti Park legszebb egysége nálunk található
Tősfürdő termálvizében üldögélve hallgathatja az erdő madarait, míg gyermekei a csúszdás medencében pancsolnak, vagy az animátorokkal játszanak
szereti a kihívásokat és az erőpróbákat, amire a legjobb hely a Tőserdei kalandpark
családja és barátai társaságában a legjobb helyszín a szórakozásra a Tőserdő
szereti a színes, tartalmas fesztiválokat
csapatépítő tréninghez vagy osztálykirándulásokhoz keres szórakoztató programokat és helyszínt

Honlap: www.toserdo.com
Plakát megnyitása

Kecskeméti Fürdő - uszoda, élményfürdő, wellness

2011. december 22-én nyitotta meg kapuit az új Kecskeméti Fürdő. A 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel rendelkező wellness fürdő az ország egyik legrangosabb versenyuszodáját is magában foglalja.
Az élményfürdő karibi hangulatot idéző medence terében két élmény-, hullám- és kalandmedence, mászó fal és sodrófolyosó, pancsoló, relaxációs tér, pelenkázó és szoptató rész a családok számára nyújt kikapcsolódás.
A gyógyászati részlegben 6 db masszázs helyiség, 3 db iszap kezelő és 1 db tangentoros kezelő helyiség (2 káddal) található önálló vetkőző előtérrel és zuhanyfülkével.

Honlap: www.kecskemetifurdo.hu

Kiskunsági Nemzeti Park

Ez a táj az ember és a természet sok száz éves együttélésének emlékeit őrzi.
A nemzeti park értékes területei a Duna-völgy szikes pusztái, a Duna-Tisza közi homokhátság homokbuckái, mocsarai, az Alsó-Tiszavidék holtágai és ártéri erdői és a Bácska homokbuckái.
Területének kétharmadát az UNESCO Ember és Bioszféra programja 1979-ben bioszféra-rezervátummá nyilvánította. Vizes élőhelyei a Ramsari egyezmény hatálya alá tartoznak és fokozottan védettek.

A nemzeti park a Duna-Tisza köze legjelentősebb természeti értékekkel rendelkező területeit foglalja magába, melyek a Duna-menti síkságon, a Homokhátságon és a Tisza-völgyében találhatók. Élőhelyeit nagyobb részben szikes és homokpuszták alkotják. Vizes élőhelyei szikes tavak, továbbá mocsarak és lápok, valamint Tisza-menti holtágak.
A tanyasi gazdálkodás, a pusztai állattartás és a mezőgazdasági kultúra hagyományai a természeti rendszerekkel együtt határozzák meg a kiskunsági táj egyedi arculatát.
Ezek megismerését bemutatóhelyek és az egyes védett területeken található tanösvényekkel rendelkező látogatható helyek teszik lehetővé.

Honlap: www.knp.hu

Visegrád

Ahol az emberi alkotásokat és a természeti szépségeket harmóniába fonta az idő.
Ahol az építészeti és a természeti értékek hosszú évszázados együttélésének szépségét érhetjük tetten.

Budapesttől 43 km-re, északra, a Duna jobb partján, a Dunakanyar legszebb pontján fekvő kisváros. A Duna-Ipoly Nemzeti Park közepén, egyedülálló természeti környezetben nemzetközi hírű műemlékekkel dicsekedhet.
Az élő középkor városa, izgalmas programokkal és felejthetetlen élményekkel várja Önt.

Honlap: www.visitvisegrad.hu

Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület

Balatonfenyvesi üdülők, strandok, programok

Honlap: www.balatonfenyvesen.hu

KEFAG Zrt.
Vár a Vackor Vár Erdei Iskola és a Kecskeméti Arborétum

A Vackor Vár Erdei Iskola a Kecskemét-Hetényegyháza melletti Nyíri erdőben, a Duna-Tisza közének egyik legszebb homokpusztai tölgyes ligeterdejében található. Fő célkitűzése a 6-18 év közötti korosztály természetszeretetének, környezetbarát szemléletének és viselkedésének kialakítása.
Tavaszi-nyári programokra, táborokba invitáljuk a családok apraja-nagyját!

Honlap: www.vackor.hu
Honlap: www.kecskemetiarboretum.hu

Claritas Alapítvány
Egészségügyi állapotfelmérés

UTAZZON EGÉSZSÉGESEN!
Élő Vércsepp Analízis
Allergia teszt, Véroxigén-szint mérés
Fertőzési góckutatás, Candida és prosztata szűrés

Honlap: www.claritasalapitvany.hu

Chung Shi Magyarország

A chung shi márka a funkcionális lábbelik átfogó választékát kínálja, melyekkel a hatásos, természetes módon kímélő izomtréning egyszerűen beépíthető a mindennapokba.

Honlap: chung-shi.hu

Gomba- és gyógynövény klub

A kiállítás ideje alatt gombás és gyógynövényes szendvics kóstoló, különböző gyógynövényes teakóstoló, zöldséglevek kóstolója. Gyógynövények és gombák TOTÓ-ja, nyerési lehetőséggel.
Népi játékok kiállítása gyógynövényekből. Gyógynövényes párnakészítés egyénileg.

Oriflame

Kecskemét, Nyíl utca 10.
Teljes körű kozmetikai és wellness szaktanácsadás
Kedvezményes internetes vásárlásra jogosító kód igénylése
bpwellnesscsapat@gmail.com
Tel: 06 20 9 614 821

A kiállításra várjuk nemzetközi és helyi idegenforgalmi képviseletek, tour operátorok és utazási irodák, turisztikai desztinációk, a turizmushoz kapcsolódó idegenforgalmi szolgáltatók, pl.: gyógyfürdők, szállodák, nemzeti parkok stb. jelentkezését!

Információ:
Székely Zsolt
szervező
0630/983-6222
szekelyzsolt1961@gmail.com

A honlapot folyamatosan frissítjük, a változtatás jogát fenntartjuk!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Telefon: +36 30 983-6222
e-mail: countypress@countypress.hu

6000 Kecskemét, Árpád krt. 8. II/6.