TOUREX SPA WELLNESS- ÉS GYÓGYTURISZTIKAI KIÁLLÍTÁS
ÉS ORSZÁGOS TERMÉSZETGYÓGYÁSZ NAPOK

Kecskemét, 2017. november 18-19. (szombat-vasárnap)

Helyszín:
Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Ünnepélyes megnyitó:
2017. november 18. szombat 10 óra

Megnyitja: Lévai Jánosné
Önkormányzati képviselő
A kecskeméti FIDESZ-KDNP frakcióvezetője

Köszönjük Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszonynak és Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának az anyagi és erkölcsi támogatást.

A kiállításra a belépés ingyenes!!!
Mindkét nap TOMBOLA húzás lesz! A tombola ára: 500 Ft.

SZOMBATI ELŐADÁSOK

Szeretettel meghívjük Önöket az Országos Természetgyógyász Napokra 2017. november 18-án és 19-én és az azon belül a szombati napon lévő ingyenes előadásokra, melyet Hefler István és a Gyógyító Kezek Centrum támogat és szervez.
Az előadás sorozat 13.00-tól kezdődik.
NOVEMBER 18.

Katt a képre a nagyításhoz!
13.00-tól
Hegedűs Mária Gyógyító
Kovács-Magyar András kollégája tart előadást:
Végveszélyben a Földanya
A Földanya megmentése, de hogyan?
Egy új magyar módszer ÖKO-, és BIO gazdálkodóknak is!

14.30-tól
Hefler István Gyógyító
Interaktív beszélgetés
Korunk Betegségei, és azok megoldásai
Gyógyító Kezek Centrum tapasztalatai

16.00-tól
Kovács Enikő Gyógyító
Kovács-Magyar András kollégája tart előadást:
Mentőöv a léleknek
Lélekemelő Módszerek

VASÁRNAPI ELŐADÁSOK
NOVEMBER 19.
10.00 - 11.00 Fekete Gábor
Feketéné Horváth Ildikó

Prána Energia oktatók
Interaktív beszélgetés a Prána Energia Gyógyításról
Egyszerű, természeti törvényekre épülő: Gyógyulás-Egészségmegőrzés-Önmegismerés
11.00 - 12.00 Fabóné Margó
kineziológus
LÉGY BOLDOG MOST!!!!!
Párunkkal való Boldogságunk és Boldogulásunk sikeressége a Kineziológia tükrében.
12.00 - 13.30 Dr. Bihary Pál
Ayurvedikus konzultáns-orvos-Kínai orvoslás szakértője
Miért tér vissza a hagyományos nyugati orvoslás a krónikus betegségek kezelésében az ősi keleti (ayurvedikus, kínai, tibeti) orvoslás több ezer éve bevált gyógyító módszereihez
14.00 - 15.00 Marton Beáta
stresszterapeuta, speciális életvezetési tanácsadó
Kolcov lapok
15.00 - 16.00 Enrico Marosfalvi Imre
zenei médium
Meditációs bemutató
16.00 - 17.00 Pajer Gyöngyi Meditáció
A változtatás jogát fenntartjuk!
Rendező: County Press Rendezvényszervező Iroda

Rendezvényünkön helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus.

A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. Előadás sorozatot minden korosztály számára ajánljuk.

Programok széles választékából válogathatnak látogatóink, pl.: jóga, masszázs, meditációs technikák, termékbemutatók és bió élelmiszerek kóstoltatása. Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

KIÁLLÍTÓK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK

A kiállításon a látogatók válaszokat kaphatnak a kérdéseikre természetgyógyászoktól, rövid bemutatók segítségével ismerkedhetnek meg a szakma által alkalmazott hatékony módszerekkel, a kiállítók pedig a természetgyógyászat során alkalmazott eszközöket, eljárásokat és kiegészítőket mutatják be.

Calendula Klinika

A Calendula Klinika egyedülálló gyógyászati intézet. Az alapítók és a klinika orvosai sikeresen egyesítették a hagyományos és a modern orvoslást, a fejlett európai technológiát és az ezeréves keleti gyógyászati tapasztalatokat. A holisztikus megközelítés hatékonyságát 25 évnyi gyakorlat és pácienseink sikeres kezelése bizonyítja.

Honlap: www.calendula.hu

Mindflute Telemedicina

A Mindflute az első nyílt, felhasználóknak szóló Telemedicina kezdeményezés Magyarországon. Ez egy orvos és egészségügyi szakember kereső webalkalmazás, ahol időpontfoglalásra és távoli, digitális szolgáltatás igénybe vételre is lehetőség van.
A Mindflute ésszerű, modern megoldást nyújt betegek, felhasználók, orvosok, és egészségügyi szakemberek számára. Gyors és könnyű szakemberkeresés, egyszerű használat és szolgáltatás igénybe vétel.
Területek: Orvosi egészségügy, táplálkozás, pszichológia, természetgyógyászat, relaxációs és mozgás gyakorlatok. A rendszerben állami és magán intézményeket, illetve egyéni szolgáltatókat találsz.

Honlap: www.mindflute.com
Facebook: Mindflute

Emese Kis Csillaga Kulturális Alapítvány

A magyar népmesékből készült társasajátékokkal, mesefoglalkoztató könyvvel, kártyajátékkal végzünk mesefoglalkozást. A megjelent gyerekek számára ingyenes és korlátlan játékot biztosítunk.

Farkas L. Rozália és Olasz Etelka
Honlap: www.nepmesemuzeum.com

Aranyhomok Egyesület

Kiemelt fontosságú feladatunk – a térségi- kézműves alkotók és termelők piacra jutásának elősegítése, marketing tevékenységeik összehangolása, munkásságuk megismertetése a lakossággal, valamint ezzel együtt hagyományaink, kultúránk megelevenítése a térségi rendezvényeken.

Honlap: www.aranyhomok.hu

Ankh Lélekstúdió Természetgyógyászat

Közel 40 éves auralátó tapasztalattal rendelkező auraszakértőnk, és egy korszerű berendezés segítségével megismerhetik az aurájukban (a testet körülölelő energiatér) rejlő válaszokat életükkel, problémáikkal kapcsolatban. A fejlődést, megerősítést kristályokkal nagyszerűen lehet támogatni, asztalunknál gyógyító kristályokból készült ékszerek, marokkövek széles választéka áll rendelkezésre.
Elérhetőségünk:
Steinné Horváth Zsuzsa +36 30 98 26 942

Honlap: www.lelekstudio.hu

Viktória Dental

A család fogászata

Honlap: www.viktoriadental.hu

Kecskeméti Fürdő - uszoda, élményfürdő, wellness

2011. december 22-én nyitotta meg kapuit az új Kecskeméti Fürdő. A 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel rendelkező wellness fürdő az ország egyik legrangosabb versenyuszodáját is magában foglalja.
Az élményfürdő karibi hangulatot idéző medence terében két élmény-, hullám- és kalandmedence, mászó fal és sodrófolyosó, pancsoló, relaxációs tér, pelenkázó és szoptató rész a családok számára nyújt kikapcsolódás.
A gyógyászati részlegben 6 db masszázs helyiség, 3 db iszap kezelő és 1 db tangentoros kezelő helyiség (2 káddal) található önálló vetkőző előtérrel és zuhanyfülkével.

Honlap: www.kecskemetifurdo.hu

Kordik Szabolcs - ásványok
Balla Tibor - hangtálak


A hangrezonanciát ősidők óta használja az emberiség gyógyítás céljából. A megszólaltatott tál az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alul rezonált energiákat feloldja, majd gyógyító rezonanciával tölti fel.

Honlap: www.balla-hangterapia.hu

HÉVÍZ

Hévíz minden évszakban várja vendégeit. A város szeretettel fogadja az idelátogatókat: könnyed sétára a tavat körbeölelő véderdő csábít, míg komolyabb túrára a páratlan Keszthelyi-hegység és a Balatoni dombság lankáin van lehetőség.

A Hévízi Szobakiadók Szövetsége olyan önkéntesen létrehozott közösség, amely tömöríti mindazokat a fizető-vendéglátó engedéllyel rendelkező szállás és szobakiadókat, akik tevékenyen részt kívánnak venni Hévíz kiemelten kulturált idegenforgalmi életének megvalósításában és fejlesztésében.

Honlap: www.hevizszallas.hu

Hajdúszoboszló

Gyógyfürdő, fedett élményfürdő, szálloda

Honlap: www.hungarospa.hu

Magyar Elixír

Szeretem, csodálom a természetet. Igyekszem törvényeit betartva élni és cselekedeteimmel a közösség javára munkálkodni. Ezért is érdekelnek a gyógynövények, a bennük rejlő gyógyító, tisztító anyagok és energiák. Azt tartom, hogy legfőbb kincsünk a testi, lelki és szellemi egészségünk. "Ép testben ép lélek" - mondták Hippokrátész idején. Ez a bölcsesség ránk ma élő emberekre is érvényes!
Ön is így gondolja, ezért talált rá a Magyar Elixír cseppekre, tinktúrákra. Termékeimet a szükség hozta létre, a választék pedig folyamatosan bővül az igények szerint.
Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, amikor belőlük választ az Ön és szerettei számára!

Honlap: www.magyarelixír.hu

Marosfalvi Imre - Enrico

Szellemgyógyászati kezelései: (Aura-Mag-Fénytest zene, Kvantum Mátrix kezelés I-II. Reiki, Kézrátétes kezelések, Jelgyógyászat, Csakrák harmonizálása tibeti hangtálakkal, kalimbával, Lélek és Babasimogató hangfürdő)

Tanfolyamok, előadások: (Gyógyító Szeretet technikák I-II., Mennyei Szeretet Masszázs, Beszédelemzés)

Gyógyító- Relaxációs- Meditációs cd-k Médiumi zenei közvetítések

Honlap: www.enricomusic.hu

Margó kineziológia

A jelenben hozott döntéseink, választásaink múltban megélt örömeink függvénye. Amennyiben fel tudjuk oldani a múlt traumáit, ezáltal erősítjük az örömöket, azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk. Mindannyian korlátlan lehetőségekkel rendelkezünk, teremtésre, növekedésre, boldogságra születtünk.

Honlap: www.margokineziologia.hu

Kangen víz

Japán Egészségügyi Minisztérium 1965-ben kórházak részére engedélyezte a Kangen víz használatát terápiás célokra, és nem sokkal később a háztartások részére is elérhetővé vált.
Ma Japán minden harmadik háztartásában jelen van ez a víztechnológia.
A japánok tíz évvel magasabb várható átlag életkorra számíthatnak, mint mi Európában.
A Kangen szó jelentése: „Vissza az eredetihez”.
A név találó, hisz nem csak az eredeti vízhez térünk vissza vele, hanem egy olyan vízhez, amivel a testünk is képes visszatérni eredeti, eredendően egészséges állapotába!

Honlap: www.kangen.hu

Pranic Energy Healing - Prána Energia Gyógyítás

A prána szó jelentése: életenergia, mely életünk -létünk- fenntartásának alapja. A Prána Energia Gyógyítás ősi Tudás, Tudomány alapjaira épül, de egy olyan formában ismerhető meg, hogy a mai kor érdeklődő –átlag- emberei is megérthetik, és használhatják életük teljes területén, hiszen az életenergia mindent áthat.
ÖNGYÓGYÍTÁS-GYÓGYULÁS-EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS-KEZELÉSEK-FEJLŐDÉS-TUDATOSODÁS az egyik legtermészetesebb módon. Betegség esetén - is - hatékony „segítői” lehetünk önmagunknak, gyerekeinknek, másoknak
A „tanítások”, technikák - Magyarországon és a világ számos országában - tanfolyamokon megismerhetők és gyakorlással egyre hatékonyabb szintre fejleszthetők.
AURA, CSAKRÁK, MEDITÁCIÓK, MANTRÁK, JÓGA UTAK /ARHATOK ÚTJA/
Szeretettel várunk, ha szeretnéd megismerni és megtapasztalni a minden ember számára íródott Tudást, természeti-, univerzális törvényeket.
Ildikó és Gábor

Honlap: www.pranaenergia.hu
www.naturhipnozis.hu

Claritas Alapítvány - alapítvány a cukorbetegség megelőzéséért

Candida és prosztata szűrés, Véroxigén-szint mérés, Fertőzési góckutatás
Allergia teszt, Élő Vércsepp Analízis

Honlap: www.claritasalapitvany.hu

Dr. Aliment - Funkcionális Élelmiszer kutató gyártó- és Kereskedelmi Kft.

A Dr. Aliment Kft funkcionális élelmiszerek, étrendkiegészítő készítmények fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban. Az elnevezés a latin élelmiszer (aliment) szóból ered, a dr. előtag a tudományos megalapozottságra, az egyetemekkel kialakított szoros kapcsolatra utal.

Honlap: www.lizin.hu

Hefler István - Gyógyító-Segítő Kezek Kft.

Hivatásom, célom, hogy segítsek és UTAT mutassak az embereknek egy olyan utat, amelyen Én is, Mi is járunk.
Kiváló eredményekkel alkalmazom Kovács-Magyar András gyógyítási rendszerét, erre bizonyíték a nálam járt emberek megelégedettsége. A Kovács-Magyar András Masszázs módszere, alkalmazásával bármely ízületi, gerinc problémán tudok segíteni.Mindig megkeresem a problémák, fájdalmak kiváltó okát. Amikor az, vagy azok megvannak, akkor, azt, megszüntetve, már könnyű dolgunk van megoldani. Okozhatja, a testi, érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki és szellemi probléma is. A különböző módszereim segítségével, tudok Önnek is segíteni. Bővebb információkért,kérem, keresse fel honlapomat, illetve kérdezze meg azokat, akik már voltak nálam, megtapasztalták módszereim hatékonyságát, mert Ők megérdemlik! És Ön? Ez jár Önnek is, keressen fel Ön is!
Látogasson meg a kiállításon, várjuk a standunknál, a bejárat után jobbra.
Kérem,hallgassa meg a vasárnapi előadásomat!
Várom Szeretettel!

Tel.: +36/30-248-79-06
+36/70-60-11-770 (Heflerné Bényi Mária)

Honlap: www.hefleristvan.hu

Chung Shi Magyarország

A chung shi márka a funkcionális lábbelik átfogó választékát kínálja, melyekkel a hatásos, természetes módon kímélő izomtréning egyszerűen beépíthető a mindennapokba.

Honlap: chung-shi.hu

O'Rising - A Természet hozzájárul a szépségedhez...

A haj- és fejbőrbetegségek kezelése gyógynövény alapanyagú termékekkel.
Hajhullás, hajritkulás, alopéciák, zsírosodás, seborrheás fejbőr, korpásodás esetén, a száraz, festett, sérült haj regenerálására az O'Rising termékcsalád személyre szabott kezeléssorozatot kínál.

Honlap: termeszetes-hajgyogyaszat.hu

Zita ékszermanufaktúrája

Saját tervezésű ásvány és titán ékszerek.

Honlap: www.facebook.com/zitaekszermanufakturaja

Magneter készülékcsalád

Korszerű mágnesterápiás egészségmegőrzés

Honlap: www.magneter.hu

Hungaro Harmónia Kft

A Hungaro Harmónia kft fő profilja a forradalmian új kristálylámpa, amely az első olyan komplex, digitálisan vezérelt készülék, mely ötvözi a kristály-, szín- és fényterápia jótékony hatásait. Ezáltal segítséget nyújthat a legkülönbözőbb testi- és lelki problémák leküzdésében, valamint a készülékkel végezhető csakrakezelés által a szervezet energetikai egyensúlya helyreállítható. A helyszínen kipróbálható cégünk többi terméke is, mint például a méregtelenítés egyik leghatásosabb eszköze az inframatrac, valamint különféle masszázsgépek.

Csőr Gábor
Orgonit-Om ékszerkészítő

Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes (ember által létrehozott) és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-)energiává.

Honlap: www.moontiger.eoldal.hu

Szerviz Iroda
Gyógynövénygyűjtő túrák a Bükkben

Fűben, fában orvosság ! Jöjjön el... ismerkedjen meg a gyógynövények fajtáival, hatóanyagukkal !
A három napos túrák során szakképzett fitoterapeuta vezetésével ismerkednek meg a gyógynövények fajtáival, tulajdonságaival. Az elmélet mellett a terepen, a Bükk hegység dombjain, rétjein túrázva kerülnek kapcsolatba a természettel és keresik meg, ismerik fel a különféle gyógynövényeket, a belőlük készülő teákat pedig megkostolhatják.

Honlap: www.szerviziroda.hu

ORIFLAME

Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit.
A természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját világszerte mintegy 3,6 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz.

Honlap: www.oriflame.hu

Kolcov Energia Lapok

A Kolcov lap egy olyan gyógyászati eszköz, amire polarizálták, gyógynövények, ásványok, ajurvédikus anyagok információit. A beteg kimerült emberi test rezgése megváltozik.
A Kolcov lap olyan impulzust bocsát ki amely megegyezik az egészséges sejtek rezgésével. A kezelések hatására visszaáll a szervezet egészének helyes működése.

Marton Beáta
Életvezetési speciális tanácsadó
Tel: 0630/443-5645
Honlap: www.kolcovlap.hu

Dobronyi Ágnes
Egészségépítész
Tel: 0630/273-6383
Honlap: www.egeszsegepitesz.hu

Nóra Shiatsu

A Shiatsu a hagyományos kínai gyógyászatra épülő , japán masszázs technika. A testünket behálózó meridián csatornák kezelésével segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartását.
A shiatsu kezelés során segítünk visszatérni a harmóniához, az EGÉSZ-séghez.

Gomba- és gyógynövény klub

A kiállítás ideje alatt gombás és gyógynövényes szendvics kóstoló, különböző gyógynövényes teakóstoló, zöldséglevek kóstolója. Gyógynövények és gombák TOTÓ-ja, nyerési lehetőséggel.
Népi játékok kiállítása gyógynövényekből. Gyógynövényes párnakészítés egyénileg.

Flavon

Sötét bogyós gyümölcseink legfontosabb hatóanyagait a polifenolos vegyületeket, a flavonoidok alkotják. Ezeknek a hatóanyagoknak a kutatása,csaknem egy évszázada,tipikus magyar kutatási terület. 1933-1936 között Szent-Györgyi Albert és munkatársai mutattak rá először a flavonoidok élettani tulajdonságaira. Az elmúlt évtizedek kutatási eredményeinek gyakorlatba való átültetésének kézzelfogható produktuma a Flavon termékcsalád minden tagja.

Vitál Élőételbár

A nyers étkezés vagy élő enzimekben gazdag étkezés a lehető legegészségesebb étkezési forma. Térhódítása szükségszerű, hiszen egyre több a beteg és túlsúlyos ember, aminek többnyire a helytelen és rendszertelen táplálkozás az oka. A lényege az, hogy a gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat, zöld leveles növényeket, magvakat, olajos magvakat és csírákat természetes formájukban, minden olyan eljárás kiiktatásával fogyasztjuk, amely 40 Celsius-fok fölé hevíti őket. Ez ugyanis az a határ, ami felett már a természetes növényekben található élő enzimek elpusztulnak.

Honlap: www.eloetelbar.hu

Pető Ágnes
Természetgyógyász, fülakupunktőr, addiktológus, reflexológus, tanár

Holisztikusan kezelek, egységben nézem az embert. Biorezonanciás állapotfelméréssel kezdem. Szervi betegségeket, pszichés problémákat, funkcionális és energetikai blokkokat oldok, a Sorsfeladatunk, Életfeladatunk megállapításával és annak függvényében.

Honlap: www.petoagnes.hu

Belle Claire

A nyüzsgő világ után a levendula megnyugtat. Egy igazi megmagyarázhatatlan csoda ami kikapcsol, segít egyensúlyba hozni az életünket.
Illóolajat, csokrokat és illatpárnákat, szemnyugtató párnákat, dekorpárnákat készítünk belőlük. A csokrok, zsákocskák és párnák szép kiegészítőként illetve molyirtóként is díszíthetik otthonunkat.

Honlap: www.belleclaire.hu

Vita-Focus Kft

Technológiáink a jelenlegi legkorszerűbb japán fejlesztések eredményei.
Sagona-Dome
Vízhidrogénező
Isanami

Honlap: www.vitafocus.hu

További kiállítók

Bóra Kft. - Ganoderma gomba, egészséges csokoládék

Kecsketejes szappan - Gömöri Sándor

Tajti Piroska - Klinikai kutatási koordinátor író
Gyermek központú, nevelési témájú könyvek

Nagy Erika - Pozitív párnák

További természetgyógyászok

Védikus asztrológia - Hajas Mara
Alternatív masszázs - Faragó László
természetgyógyász, alternativ mozgás- és masszázs terapeuta
Gyógymasszőr - Szent Györgyi Albert Szakközépiskola végzős hallgatói

Helyben termett egészséges élelmiszerek:
Kiemelt helyen mutatkoznak be a térség gazdái, akik ökológiailag ellenőrzött, természetes módon előállított élelmiszereket kínálnak a látogatók számára. Az ismerkedés, ízlelgetés után vásárlásra is lehetőség nyílik.

Szombatiné Tóth Katalin - méhészeti termékek
Gyöngyössi Sándor - bio ganoderma gomba
Börönténé Molnár Melinda - fürjtojás, homoktövis velő, lekvárok
Paksi Katalin - búzafű lé, csírák

A kiállításra várjuk állapotfelmérők és termékforgalmazók, természetgyógyászok jelentkezését!

Információ:
Székely Zsolt
nyirokmasszőr
0630/983-6222

A honlapot folyamatosan frissítjük, a változtatás jogát fenntartjuk!

A wellness- és természetgyógyászati bemutatót ebben az esztendőben is megrendezzük. A SPA kiállítást már az első alkalommal rendkívüli érdeklődés kísérte. Ennek oka, hogy a szervezés során sikerült a kiállítás célját megértetnünk az emberekkel, miszerint a betegségek gyógyítása mindig fájdalmas, míg a megelőzés sosem jár fájdalommal.

Az idén is megtartjuk a rendkívül sikeres természetgyógyászati előadást, ahol több száz fős hallgatóság kaphat tanácsokat. Irodánk a kecskemétiek helyébe hozza a regenerálódással foglalkozó iparág képviselőit. A kiállítást bejárva az érdeklődők megismerhetik az aktuális ajánlatokat. A kiállítás sikerének, mint rendező természetesen örülünk, de tudjuk, hogy a ma emberének kétszer, háromszor nagyobb terhet kell viselnie, mint pár évtizeddel ezelőtti elődeinknek és mindenki keresi - kutatja, hogy miként tudna a leghatékonyabban regenerálódni, vagy a terheit csökkenteni.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Telefon: +36 30 983-6222
e-mail: countypress@countypress.hu

6000 Kecskemét, Árpád krt. 8. II/6.